Collectie: Mexline

De in Nederland ontwikkelde en geproduceerde traprenovatie collectie bestaat uit maar liefst 17 laminaat decoren, voorzien van een strakke rechte neus. Een perfecte totaaloplossing voor nieuwbouw en renovatie, naadloos passend bij ieder gewenst interieur.

Onze MexLine kenmerkt zich door zijn minimale materiaaldikte en is geschikt voor zowel gesloten als open trappen met treden tot 364 cm breed. De kern bestaat uit een hoogwaardige, 10 mm dikke, MDF/HDF welke is voorzien van een CPL-toplaag. Deze CPL-toplaag heeft een dikte van 0,6 mm welke voorzien is van een anti-slip en AC4 slijtwaarde. Met 17 laminaat decoren, uiteenlopend van donkere houtstructuren tot lichte betonlook, heb je een ruim scala aan afwerkingsmogelijkheden. Verdere kenmerken; kwaliteit, veilig, slijtbestendig, duurzaamheid, onderhoudsvriendelijk, hypoallergeen en 12 jaar garantie!

Uniek aan dit trapbekledingssysteem; alle onderdelen – traptreden, stootborden, en wangpanelen, alsmede de profielen en de vloeren zelf – in hetzelfde decor. Doordat de achterzijde van de neus in hetzelfde decor als de trede is bekleed, is het ook op een open trap te gebruiken. MexLine is op allerlei ondergronden te verwerken van hout, beton tot metaal.

 

Toont alle 17 resultaten