Werkwijze

Hoe werkt traprenovatie?

Heeft u een versleten trap? En wilt u deze gaan renoveren? Met een gerenoveerde trap van Stair Repair kunt u nog vele jaren van genieten. Ontdek onze werkwijze met 3 eenvoudige stappen vol persoonlijke aandacht.

Wij renoveren alle soorten trappen. Open en dichte trappen, stalen trappen, houten trappen en ook betonnen trappen.

Productkeuze & Offerte

De mogelijkheden zijn eindeloos met ons grote assortiment aan exclusieve kleuren en trapelementen. Maak zelf uw keuze of vraag een van onze adviseurs om advies. U kunt advies aanvragen op de manier zoals u dat wilt.

Uiteraard komen wij ook graag langs bij u thuis, zonder verplichtingen. Onze adviseurs nemen graag alle opties persoonlijk met u door. Op basis van de gemaakte keuzes maken wij een offerte op maat voor u. Vrijblijvend en met een vaste prijsgarantie! Wel zo prettig en zonder verrassingen achteraf.

Montage

De renovatie kunnen wij bijna altijd binnen 1 dag uitvoeren. De monteur neemt voor hij begint de opdracht met u door. Zodat u zeker weet dat alles goed komt. Vervolgens meten we de bestaande trap op zodat de traptreden en stootborden op maat gemaakt kunnen worden. Dit is een nauwkeurig klusje en wordt uitgevoerd door een van onze ervaren monteurs. Met veel aandacht en oog voor detail.

Realisatie traprenovatie

Zodra we helemaal klaar zijn met de traprenovatie ruimen we alles netjes op en schouwen we bij voorkeur samen met u de trap af. Zodat we zeker weten dat u helemaal tevreden bent.

Zodra de monteur de deur uit is kunt u genieten en gebruik maken van uw unieke op maat gemaakte Stair Repair trap! Inclusief 10 jaar fabrieksgarantie.